Eszenyi Dániel Blogja

Eszenyi Dániel Blogja

Ez az én intim meglepetésem a barátnőmnek Karácsonyra

2017. december 04. - Major Fanni

Minden évben rengeteget agyalok azon, hogy mit is vegyek a barátnőmnek. Az igazat megvallva nem vagyok az a kreatív típus, de nem szeretném elrontani a Karácsony szellemét azzal, hogy valami sablonos ajándékkal lepem meg. Idén megfogadtam, hogy időben elkezdek gondolkozni. Fel is jegyeztem minden olyan dolgot, amit láttam, hogy nagyon szeretne, de valamiért mégsem vette meg idáig.

 

Már egész hosszú listát írtam össze, de most, hogy lassan döntenem kell, elérkezett a nagy kérdés: Ékszert vagy ruhát vegyek neki? Most komolyan: Ez lenne az a nagy karácsonyi meglepetés???? Tucatjával vásárol mindkettőből egész évben. Értem én, hogy szeretne még egy csini cipőt, de ez mégsem olyan különleges! Ezek közül egyik sem az igazi.

Tudod mit szeretnék? Egy olyan élményt ajándékozni neki, ami mindig eszébe jut. Olyasvalamit, ami összeköt minket. Haha, hát ezaz: Mindenki ilyet szeretne, de a végén maradunk az unalmas dolgoknál és jön a nyaklánc meg a zokni! Be kell látni, hogy nem egyszerű a kérdés, de én mégis megoldottam!

Először extrém gondolatok jutottak az eszembe: Ugorjunk ki egy repülőből ejtőernyővel. IGEN! Azt akarom, hogy remegve öleljen meg a végén. IGEN! Ez vagyok én. Izgalmat akarok és örökre szóló élményeket! Vége a sablonos ajándékoknak. Igen csak meglepődne, amikor megérkeznénk a reptérre és kiderülne miért is jöttünk valójában. Csak egy bökkenő jött közbe: Nem ugorhatunk együtt :( Mehetünk ejtőernyőzni. Külön-külön. Jah, azt már nem is említem, hogy egy másik pasival szorosan összekötve. Hát még mit nem!

 

Haha, ezek nem mi vagyunk :-)

DE!!! Van megoldás. Megtaláltam az idei év tökéletes ajándékát. Sőt mi több, már meg is vettem! De mielőtt felfedném a titkot, elmondom Neked, miért választottam ezt:

– Itt biztos a közös élmény
– Nem csak egy alkalomra, hanem évekre szól
– Egyáltalán nem sablonos, lesz aztán meglepetés
– Minden nő titkos vágya, de kevesen kapják meg

És ahogyan már említettem: Azt akarom, hogy remegve bújjon hozzám!

Tehát a nem mindennapi ajándékom egy high-tech intim játékszer. Igazából egy érintésvezérelt vibrátor, ami először picit furán hangzik, de gondolj csak bele: Miért lett ennyire sikeres a szürke 50 árnyalata? Hát igen. A nőknek is vannak intim vágyaik, egy különbséggel: Ők nem beszélnek róla!

 

 

Ezzel a kis eszközzel igazán fel lehet dobni az együttlétet. És, hogy örömet szerzek-e vele? Az nem kérdés! Ráadásul, ha épp távol vagyok, akkor is tudja használni és biztosan én jutok róla eszébe. Azonban mielőtt megrendeltem nekem is voltak fenntartásaim. Nem extrém ez picit? Nem lesz fura ilyet ajándékozni? Így először néhány dolgot le kellett tisztáznom magamban és most benned is:

1., Köszönöm szépen, nagyon jó a szex a barátnőmmel, de ez nem jelenti azt, hogy néha ne dobhatnánk fel valamivel. Ha Te nem teszed ezt, előbb utóbb el fog laposodni.

2., Nem vagyok egy perverz állat. Ez 2016-ban már teljesen elfogadott, a kiegyensúlyozott szexuális élet gyakori eleme. Sőt a nők nagy része használ is ilyesmit. Itt az igazi meglepetés, hogy ezt most tőled kapja.

3., A vibrátor használatának nincs semmilyen negatív következménye, az előnyeiről viszont a szakemberek ódákat zengenek.

Tehát visszatérek az előző kérdésemre: Nem lesz fura ilyet ajándékozni? Dehogynem! Ez a dolog szépsége. Ez nem egy unalmas ajándék. Ezzel közös örömet ajándékozol. Ez egy olyan eszköz, ami összeköt benneteket és színt visz abba tevékenységbe, amit valljuk be, imádunk csinálni!

Azért ne a nagymama előtt add oda ;-)

Jah és ami kimaradt: Én a csucson.hu-ról a Touch nevű vibrátort választottam. Miért?

  • Mert ez igényes, minőségi anyagokból készült darab
  • Mert ez nem egy tipikus szexshopos “pornós” eszköz
  • Mert ez különleges és egyedi (érintésvezérelhető, amiről több infot itt találsz: link)
  • Mert ehhez minden kiegészítő automatikusan jár, hogy rögtön kipróbálhassuk
  •  Mert Én csak a legjobbat szeretném neki!

Legyen örömteli a Karácsonyotok ;P

A bejegyzés trackback címe:

https://eszenyidani.blog.hu/api/trackback/id/tr6413426597
süti beállítások módosítása